Dorinta lui Gigi Becali s-a implinit! Se poate intoarce, pentru o zi, acasa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Nu s-a bucurat nici de milioanele de euro, nici de palate, cum se bucura de o zi de libertate.

Dupa aproape un an de inchisoare, Gigi Becali isi poate vedea familia. La locuinta sa din Pipera, pregatirile sunt in toi. Nu stim exact ce face acum Gigi Becali, dar ne putem imagina! Ori plange de fericire, ori danseaza prin celula, asa cum o facea pe la nuntile si botezurile finilor, ori danseaza de rupe pingelele!

Si are toate motivele, dupa aproape un an de inchisoare, se pare ca a sosit ziua cea mare! E agitatie mare prin curtea si pe langa curtea vilei lui Gigi din Pipera.

Cand se deschid portile, reusim sa tragem cu ochiul la cativa muncitori care mesteresc de zor la cateva placi de marmura puse pe soclul unei statui abia ridicate, care o infatiseaza pe Fecioara Maria, cu Pruncul in brate.

Cel mai probabil, primul lucru pe care il va face Becali cand va calca inapoi pe mosia sa din Pipera, va fi sa inchine matanii si sa se roage la statuia Maicii Domnului care vegheaza la linistea si intregirea familiei.
Pana una alta, acasa la Gigi au inceput sa se stranga rudele venite de prin tara.

Si, cum cele 24 de ore de libertate sunt pretioase, cu siguranta Becali nu va veni cu trenul sau cu un microbuzul de la Constanta la Bucuresti! La indemana are fie una dintre masinile sale luxoase, fie  elicopterul! Este varianta cea mai buna pentru latifundiar ca sa nu piarda mult timp pe drum!

Becali nu poate face chiar tot ce-l taie capul in cele 24 de ore de libertate primite drept recompensa de la Penitenciar! Angajamentul pe care trebuie sa il
semneze spune clar: "respectarea stricta a zilei si orei de intoarcere in penitenciar"! Si asta este doar una dintre obligatii!

Milionarul are si interdictii severe: revenirea in penitenciar sub influenta bauturilor alcoolice! Asa ca, Becali, chiar daca va fi impreuna cu familia,  nu va putea sa celebreze momentul nici macar cu un pahar de sampanie!
##VIDEO111621##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei