Scandalul silicoanelor ingreuneaza activitatea Spitalului de Arsi! Unitatea face angajari

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Scandalul silicoanelor ingreuneaza activitatea Spitalului de Arsi. Din cei 24 de chirurgi, 9 sunt acum in arest sau au dreptul de libera practica suspendat.

E drept, si numarul pacientilor e mult mai mic, pentru ca amatoarele de operatii estetice nici nu se mai arata prin zona! Atmosfera s-a schimbat mult la Spitalul de Arsi de cand cu retinerea chirurgilor. Medicii sunt nevoiti sa faca garzi peste garzi, iar tinerele care veneau pe vremuri sa-si controloze calitatea bustului nu au mai trecut pragul spitalului.

Volumul urgentelor a ramas, insa, cam acelasi. "chirurgii care sunt retinuti sunt, totusi, chirurgi de renume! Nu numai pe partea de estetica, ci si pe parte cronica", spune purtatorul de cuvant al spitalului.



Este  realitatea pe care angajatii o cunosc, insa prefera sa nu vorbeasca despre acest subiect. Fac fata sau nu, cert este ca, pana la finalizarea anchetei, nici vorba sa se faca angajari! Cu o singura exceptie. De cand cu scandalul silicoanelor se pare ca nici site-ul oficial al Spitalului de Arsi nu mai functioneaza cum trebuie.

Orice sectiune am incerca sa deschidem, gasim, invariabil, acelasi mesaj care anunta concursul pentru ocuparea functiei de manager.
Pacientii internati spun ca sunt multumiti de ingrijirea pe care o primesc.

Chiar daca se simte o lipsa de personal. La Spitalul de Arsi anchetatorii au descoperit ca unii chirurgi efectuau operatii de chirurgie estetica invocand diagnostice false. Ar fi bagat, se pare, mare parte din sumele primite in buzunar si ar fi decontat sume uriase la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
##VIDEO111623##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.