Ingrediente
12 ciocanele de pui
Sare, piper, ulei
2 cepe mari
Un ardei gras rosu
O varza
2-3 linguri otet
Dafin, cimbru
100 g bulion
Marar proaspat
Mod de preparare
Ciocanelele de pui se prajesc pe toate partile intr-o cratita cu ulei.
Cand s-au colorat, se adauga ceapa, ardeiul si se caleste totul cu capac pentru a se inmuia legumele si a se desprinde de pe fundul cratitei toate bunatatile.
Se asezoneaza bine cu sare si piper, se adauga varza frecata in prealabil cu otet, se adauga dafinul, cimbrul, mararul proaspat tocat, apoi se stinge totul cu bulionul stins in 200 ml apa.
Se acopera cu un capac, apoi se fierbe la foc mic timp de 30 minute.
Se ia de pe foc, se mai adauga o mana de marar proaspat tocat si se serveste.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta