Liviu Varciu: “Carmina este o invingatoare, ca tatal ei”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 09 oct 2020, 14:35

Pentru a ieri, 8 mai, fetita lui a implinit 13 ani, Liviu Varciu i-a facut micutei o surpriza vizitand-o la Arad, acolo unde aceasta locuieste impreuna cu mama ei.

 

Liviu Varciu: “Carmina este o invingatoare, ca tatal ei”
Pentru a ieri, 8 mai,  fetita lui a implinit 13 ani, Liviu Varciu i-a facut micutei o surpriza vizitand-o la Arad, acolo unde aceasta locuieste impreuna cu mama ei.  Emotionat si incarcat cu o multime de cadouri, prezentatorul a asteptat-o pe Carmina  chiar in fata scolii unde aceasta invata.
“Am o minune de fata si ma mandresc cu ea.
De ziua ei am vrut sa ii fac o surpriza si am plecat la Arad, sa petrecem cateva zile impreuna. Ii doresc tot binele din lume, sa pluteasca de fericire! Stiu ca isi va indeplini tot ceea ce si-a propus pentru ca este o invingatoare, ca tatal ei.  I-am cumparat foarte multe cadouri, am stiut ce anume isi dorea”.
Pana cand Carmina si mama ei isi vor schimba domiciliul in Bucuresti, vedeta Kanal D va face drumuri cat se poate de dese in Arad si va compensa distanta intre el si fiica lui  cu interminabile convorbiri telefonice.
“Sper ca aceste drumuri la Arad sa fie tot mai dese, pana cand se Carmina si Ami (n.r.- mama fetitei) se vor muta definitiv la Bucuresti si ne va fi mult mai usor sa ne vedem. Imi este mereu dor de fetita mea, vorbim la telefon foarte mult, ne vizitam. Carmina este femeia care nu ma va parasi niciodata, este comoara mea ”, a completat Liviu Varciu.
Pe Liviu Varciu il puteti urmari in fiecare duminica, de la ora 22.30,
in emisiunea “Autobuzul lui Varciu”, la Kanal D.

Emotionat si incarcat cu o multime de cadouri, prezentatorul a asteptat-o pe Carmina  chiar in fata scolii unde aceasta invata. 

Am o minune de fata si ma mandresc cu ea. De ziua ei am vrut sa ii fac o surpriza si am plecat la Arad, sa petrecem cateva zile impreuna. Ii doresc tot binele din lume, sa pluteasca de fericire! Stiu ca isi va indeplini tot ceea ce si-a propus pentru ca este o invingatoare, ca tatal ei.

I-am cumparat foarte multe cadouri, am stiut ce anume isi dorea ”.


Sper ca aceste drumuri la Arad sa fie tot mai dese, pana cand se Carmina si Ami (n.r.- mama fetitei) se vor muta definitiv la Bucuresti si ne va fi mult mai usor sa ne vedem. Imi este mereu dor de fetita mea, vorbim la telefon foarte mult, ne vizitam.
Carmina este femeia care nu ma va parasi niciodata, este comoara mea
”, a completat Liviu Varciu.

Pe Liviu Varciu il puteti urmari in fiecare duminica, de la ora 22.30, in emisiunea “ Autobuzul lui Varciu ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: