S-A CRUCIT cand s-a uitat la fundul ei! IMAGINEA care a strans mii de like-uri pe Facebook

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:46

Probabil ati vazut si voi multe ciudatenii pana acum, insa suntem convinsi ca ceea ce a fost surprins in imaginea alaturata intrece multe aratari.

Un tanar din Statele Unite a ramas pur si simplu inmarmurit cand a realizat ce se afla in fata lui. Este vorba despre o femeie trecuta de prima tinerete, cu gusturi total ciudate in materie de vestimentatie.

Este imbracata intr-o vesta neagra, poarta sandale si cara un troller in mana dreapta. Pana aici nimic neobisnuit. Ceea ce socheaza sunt pantalonii extrem de mulati pe care a ales sa ii poarte, desi silueta nu o avantajeaza absolut deloc.



De parca acest lucru nu ar fi fost de ajuns, a ales si o culoare tipatoare, un galben aprins si lucios, care nu are cum sa treaca neobservat.

Tanarul a facut imediat o fotografie si a postat-o pe Facebook. Imaginea a devenit in scurt timp virala pe reteaua de socializare si a strans sute de mii de like-uri.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”