"Domnisoare de onoare", un film despre o gasca de burlacite petrecarete

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:47

Sambata, 10 mai, telespectatorii Kanal D sunt invitati sa urmareasca "Domnisoare de onoare" ("Bachelorette", 2012), un film cu Kirsten Dunst, in regia lui Leslye Headland.

Trei foste colege de liceu si prietene sunt invitate sa participe la casatoria celei mai putin populare dintre ele, Becky (Rebel Wilson), cu unul dintre cei mai ravniti burlaci din New York, Dale (Hayes MacArthur).Regan (Kirsten Dunst) era obisnuita sa fie prima in toate, insa, spre marea ei dezamagire, descopera ca fata poreclita in liceu "Fata de porc" se casatoreste inaintea ei.
##VIDEO111247##

Dornice de distractie, Regan, Gena (Lizzy Caplan) si Katie (Isla Fisher), hotarasc sa organizeze o petrecere a burlacitelor.

Fetele vor avea parte de mult mai multa distractie decat se asteapta, iar noaptea burlacitelor va fi lunga si palpitanta.


Lansat in toamna lui 2012, filmul, al carui buget a fost de numai 3 milioane de dolari, a avut incasari in cinematografe de peste 12 milioane de dolari.

Nu rata sambata, de la ora 21:30, filmul "Domnisoare de onoare", la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.