Feriha si Emir, mai indragostiti ca niciodata

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Dupa teroarea traita, zile intregi, in casa lui Halil (Ufuk Tan Altunkaya), Feriha (Hazal Kaya) si Emir (Cagatay Ulusoy) reusesc sa se salveze din “ghearele” raufacatorului.

 

Feriha si Emir, mai indragostiti ca niciodata
Dupa teroarea traita, zile intregi, in casa lui Halil (Ufuk Tan Altunkaya), Feriha (Hazal Kaya) si Emir (Cagatay Ulusoy) reusesc sa se salveze din “ghearele” raufacatorului. Tinerii sunt internati de urgenta la spital, pentru a beneficia de ingrijire medicala, iar parintii lui Emir o invinovatesc pe Feriha pentru situatia in care se afla fiul lor.
Cu toate problemele prin care trec, Emir si Feriha sunt mai puternici ca oricand si realizeaza cat de importanta este dragostea lor.
Koray (Yusuf Akgun) se simte foarte vinovat pentru tentativa de sinucidere a lui Gulsum (Pelin Ermis), verisoara Ferihai. Pentru ca si-a facut familia de rusine, tanara urmeaza sa paraseasca Istanbulul iar visul pe care-l avea, acela de a termina facultatea, este pe cale de a se spulbera. Koray isi asuma vina pe care o are si el in aceasta poveste, si se hotaraste sa o “salveze” pe Gulsum.
Ce hotarare vor lua Feriha si Emir in ceea ce priveste relatia lor de dragoste si ce reactie va avea Koray cand afla ca Gulsum urmeaza sa paraseasca Istanbulul, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “Feriha”, la Kanal D.

Tinerii sunt internati de urgenta la spital, pentru a beneficia de ingrijire medicala, iar parintii lui Emir o invinovatesc pe Feriha pentru situatia in care se afla fiul lor. Cu

toate problemele prin care trec, Emir si Feriha sunt mai puternici ca oricand si realizeaza cat de importanta este dragostea lor. 

Koray (Yusuf Akgun) se simte foarte vinovat pentru tentativa de sinucidere a lui Gulsum (Pelin Ermis), verisoara Ferihai. Pentru ca si-a facut familia de rusine, tanara urmeaza sa paraseasca Istanbulul iar visul pe care-l avea, acela de a termina facultatea, este pe cale de a se spulbera.
Koray isi asuma vina pe care o are si el in aceasta poveste, si se hotaraste sa o “salveze” pe Gulsum.

Ce hotarare vor lua Feriha si Emir in ceea ce priveste relatia lor de dragoste si ce reactie va avea Koray cand afla ca Gulsum urmeaza sa paraseasca Istanbulul, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “ Feriha ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii