Gnocchi alla Sorrentina

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

O reteta simpla pregatita de maestrul bucatar Antonio Passarelli la "Teo show"!

Aveti nevoie de: 100 gr de faina; 300 gr de cartofii fierti, in coaja, sare, 100 gr parmezan, 500 gr de rosii, 200 gr pulpa de rosii, 6-8 frunze de busuioc, ulei extravirgin de masline, 100 gr de mozzarella.

Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja in apa sarata. Se fierb aprox 40 de miunte. Intre timp, feliem mozzarella si le facem cubulete micute.

Se pun rosiile taiate cubulet si pulpa de rosii intr-o tigaie. Se adauga un pic de ulei de masline plus busuiocul. Se sareaza si se lasa la foc foarte incet, aproximativ 30 de minute.

Se decojesc cartofii fierti, se pune pe blat faina in forma de fantana si peste se strivesc cartofii. Se amesteca bine pana compozitia este omogena si fara gogoloase si daca rezultatul este prea umed se mai adauga putina faina.

Nu prea mult, sa nu se faca amestecul prea dur.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Se fac niste painici, apoi se ruleaza pana ajunge de forma unei grisine mai groase. Se taie din 4 in 4 cm, apoi se ruleaza pe furculita pana iese in forma specifica de gnocchi. Se fierb si se iau din apa in momentul in care ies la suprafata, 2-3 minute.



Apoi, se trec prin sosul de rosii din tigaie, se adauga putin ulei de masline si parmezan. Se pun intr-o forma pentru cuptor si se pun mozzarella peste ei si se trec 5 minute in cuptorla temeperatura maxima 230-250 de grade Celsius.

##VIDEO111880##

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.