Medicii, INGROZITI la nasterea acestui bebelus. Vor sa-l EUTANASIEZE, insa parintii se opun: “E un monstru!”

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:47

O tanara din Australia a adus pe lume saptamana trecuta un bebelus a carui boala extrem de rara a uimit intreaga lume medicala.

Renee Young, o tanara din Sydney, Australia, a nascut joia trecuta o fetita cu doua chipuri. Bebelusul reprezinta de fapt doua gemene siameze care impart acelasi corp, inclusiv acelasi cap. Au insa doua fete si doua creiere.

Proaspata mamica a fost avertizata de medici ca va da nastere unui bebelus neobisnuit, inca de pe cand sarcina avea 28 de saptamani, insa femeia nu a vrut sa avorteze. Specialistii au declarat ca gemenele sufera de o boala rara numita disprosopus.

In lume s-au inregistrat doar 35 de astfel de cazuri in istoria medicinii, iar siamezii nu au supravietuit.

Medicii au sfatuit-o pe mama sa opteze pentru eutanasiere, insa parintii s-au opus. Pana acum, insa, nu s-a mai auzit ca doua suflete sa imparta acelasi trup, inclusiv aceeasi cutie craniana. Doctorii nu stiu la ce sa se astepte, avand in vedere afectiunea rara de care sufera siamezele nou-nascute.

Parintii au declarat pentru Daily Mail ca sunt fericiti ca fetele sunt in viata.

Eu si sotul meu credem ca sunt frumoase si asta e tot ceea ce conteaza. Nu cred ca trebuie sa le curmam viata daca momentan sunt bine ”, a declarat Renee Young.



Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.