Cum a decurs ziua cea mare a libertatii pentru Gigi Becali!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

A plans si a ras, a fost la cimitir sa se roage la mormantul parintilor sai, dar si-a facut timp sa vorbeasca si jurnalistilor zeci de minute. Parca ar fi vrut sa recupereze cele peste 360 de zile pierdute dupa gratii.

Aflati cum a decurs ziua cea mare a libertatii pentru Gigi Becali! Care a fost primul lucru pe care l-a facut de cum a ajuns acasa, o spune chiar el: „ Mi-am luat fetele in brate si m-am dus la icoana mea, Maica Domnului, la care ma rog si care este sabia dreptatii impotriva celor neleguiti! ” In jurul orei 11.00, Gigi Becali a ajuns la resedinta sa din Pipera.

Nu a intarziat mai mult de o jumatate de ora in casa ca a si iesit pe poarta.

Intr-o masina de lux, imbracat elegant, ca de obicei, si cu alaiul de jurnalisti in urma, Gigi a mers glont la cimitir. Aici nu si-a mai putut stapani emotiile. In fata mormantului matusii sale, care a murit anul trecut, Becali a plans ca un copil. Becali nu au uitat nici de mormantul tatalui lui.

Dupa un an de detentie, Gigi Becali spune ca nu mai este acelasi. Si-a spalat sufletul in inchisoare, s-a adunat si si-a iertat toti dusmanii, asa cum o face un adevarat crestin: „ Eu nu mai sunt Gigi Becali, da? Eu sunt Gheorghe Becali pentru ca nu mai sunt Saul, sunt Pavel! Nu o sa il mai vedeti pe Becali niciodata, dar niciodata, ca sa mai jigneasca pe cineva sau sa injure pentru ca nu mai fac parte din fiinta mea, le-am aruncat!

Dupa un an in care a stat singur intre patru pereti

si in care s-a gandit la toate cele facute si nefacute, Becali a spus tot ce avea pe suflet. Se intoarce in inchisoare cu o mare dorinta, ca poporul sa-i calce pe urmele credintei: „ Vreau toata tara romaneasca frumoasa, cu poporul romanesc, sa fie becalizata. Pentru ca daca se becalizeaza, la Hristos se duce pentru ca numai mantuire vreau, altceva nu ma intereseaza! ”.

##VIDEO111930##

In inchisoare, milionarul s-a gandit nu doar la binele lui, ci si al colegilor de suferinta.

Ba a avut si un mesaj catre politicieni, unul delicat si care il priveste si pe el, direct: sa se dea legea gratierii. Casa lui Becali a devenit neincapatoare. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghekampf, antrenorul Stelei, au fost primii care au ajuns in Pipera.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Latifundiarul din Pipera a primit o veste buna: varul sau, Victor Becali va executa pedeapsa in regim simi-deschis.

Asta inseamna ca sunt sanse mari ca cei doi sa se intalneasca fata in fata, in inchisoare. De acelasi privilegiu are parte si Cristian Borcea.

Cu siguranta ca noaptea a fost alba pentru Gigi! Nu si-a mai vazut familia de un an, desi el spune ca legea i-ar fi dat dreptul la o zi libera dupa doar 3 luni de detentie. Oricum, Becali a dovedit ca are cunostinte juridice.
Si mai are o varianta de a iesi din inchisoare mult mai devreme, chiar daca a renuntat in ultimele 24 de ore la gulerul cervical.

In timpul discursului din fata inchisorii, Becali a explicat si ce a facut cand a iesit din casa in aceasta dimineata. Cu cateva minute inainte de ora 9, cand trebuia sa intre pe poarta inchisorii, Becali s-a asigurat ca nu mai trece prin incidente neplacute in penitenciar. Aflati din materialul video ce a declarat Becali in ultimele minute de libertate, chiar inainte de a intra pe Poarta inchisorii.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.