Ramai cu gura cascata! Nu o sa-ti vina sa crezi ce in ce mijloc de transport au defilat doi miri prin sat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Mare e gradina Domnului si multi au loc in ea! Nu o sa va vina sa credeti ce intamplare nemaintalnita am vazut intr-un colt al tarii!

O nunta aparent normala s-a transformat intr-un adevarat spectacol, odata cu intrarea in scena a personajului principal. Si, atentie, nu e vorba de mireasa! Sa incepem cu inceputul! Un el si o ea traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Se pune la cale o nunta ca-n povesti, din care nu lipsesc alaiul si juramintele.

Insa, cu siguranta ceva este cu totul diferit. E ultimul trend? Ce anume credeti ca le-a atras atat de mult atentia curiosilor de pe margine? Sa fie oare vorba de rochia miresei sau de tinuta mirelui? Nici pomeneala! Toti au ramas cu gura cascata! Nimeni

nu se astepta la asa ceva! Prima data observam o panglica de nunta, agatata de un suport de metal.

Putin mai departe, un alt aranjament de nunta ne atrage atentia. Oare pe ce sunt asezate toate aceste ornamente? Brusc, lucrurile devin mai clare. Asadar, minunatia la care se uita tot satul pare sa fie un mijloc de transport. Oare au inchiriat mirii cea mai scumpa limuzina sau vin in vreo caleasca aurita trasa de cai albi?

Dupa cum stau mirii, e clar ca mijlocul de transport este unul descoperit, care circula destul de incet pentru a putea

fi admirat de toate „gurile-casca” de pe ulita. Ca sa nu mai punem la socoteala ca pare sa fie si destul de inalt. Pregatiti-va sa vedeti ceva ce n-ati mai vazut pana acum! Cei doi insuratei se deplaseaza cu o combina agricola!

##VIDEO111951##

Asa a defilat prin sat alaiul nuntasilor. Aproape ca nimanui nu i-a mai pasat de mireasa sau de rochia ei, pentru ca toate privirile au fost atrase ca un magnet de masinaria care transporta mirii.

Si nu doar oamenii au ramas inmarmuriri cand au vazut mijlocul de transport. Pana si un biet cal simte nevoia sa admire mai bine minunatia, asa ca isi muta repede capul de cealata parte a osiei. Nici el nu vede asa ceva in fiecare zi.

Si, pentru ca orice lucru inedit creeaza situatii nemaintalnite, nu se putea ca mirele sa scape „basma curata”. Odata alaiul ajuns la starea civila, barbatul, cavaler, coboara din masinarie primul, pentru a-si ajuta aleasa.
Ii da galant mana mana, iar fata aluneca in bratele lui. Si aluneca atat de bine, incat bietul mire. Dar, mai bine va lasam sa vedeti cu ochii dumneavoastra!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.