Escalop de porc cu sos “pizzaiola”

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

O reteta simpla cu ingrediente care iti vor lasa gura apa! Antonio Passarelli a gatit noi delicii culinare la "Teo show"!

Aveti nevoie de: 200 ml pulpa de rosii, 200 g rosii proaspete, 1 catel de usturoi, 300 g cotlet de porc, sare, piper, 4 linguri de ulei extravirgin de masline, o lingurita de oregano uscat, cateva fructe de capere.

Punem putin ulei de masline intr-o tigaie si rumenim usor feliile de carne, impreuna cu catelul de usturoi. Se adauga rosile si mirodenile, se sareaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mic.

Pentru garnitura: salata de cartofi natur cu busuioc.

Aveti nevoie de: 2 cartofi, 1 legatura de busuioc, sare, piper, ulei extravirgin de masline. Se taie cartofii cubulete, se fierb in apa sarata, ii lasam unpic sa se usuce pe un prosop de hartie de bucatarie, se condimenteaza intr-un bol cu busuioc, ulei de masline, sare si piper si se pune pe mijlocul farfuriei. Peste vom pune carnea gatita cu sos.

##VIDEO111973##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu fostul soț din ultima perioadă. Ce i-au spus copiii ei și la ce să renunțe. „Silviu a murit având cu mine o relație de dușmănie.”