SURPRIZA de proportii in dosarul silicoanelor pe bani publici! Leo de la Strehaia, audiat ca martor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Pasiunea lui Leo pentru femei i-a adus numai belele! Daca in trecut s-a certat cu Daniela Crudu pentru bani si cu Loredana Chivu pentru masina, acum s-a ajuns la lucruri si mai grave.

Surpriza de proportii in dosarul silicoanelor pe bani publici. Leo de la Strehaia a venit sa fie audiat ca martor. Sa vedeti ce explicatii le-a dat politistilor! „ Sunt citat ca martor, acum. Nu stiu, deocamdata nici eu nu stiu de ce ”. Ati inteles bine, Ion Stelica Mihai, cunoscut mai degraba ca Leo de la Strehaia este martor in scandalul silicoanelor pe bani publici.

In dosar, apar interceptari in care barbatul s-ar interesa de o operatie de implant mamar.

Doua prietene ale sale ar fi avut nevoie: „ Loredana avea nevoie de o interventie de implant de silicoane ”. Asa ca Leo a vrut musai sa rezolve situatia: „ Am intrebat ca am pe cineva, niste prietene care vor sa-si puna silicoane, dar in niciun caz un medic de la Spitalul de Arsi ”.

In cele din urma, insa, s-a lasat pagubas: „ Nu s-a finalizat nimic, doar a fost o discutie ”.
Cu alte cuvinte, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Si, totusi, cunoaste pe cineva de-acolo. Medicul Victor Scwartz lucreaza la Spitalul de Arsi, insa asupra lui nu s-a dispus nicio masura restrictiva de liberatate. Alti noua medici printre care si managerul spitalului sunt arestati de saptamana trecuta in acest dosar.

##VIDEO111977##

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii