Credeai ca ai cel mai NASPA job? Nu o sa-ti vina sa crezi ce face un chinez pentru a-si castiga existenta

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 12:45

Un chinez in varsta de 48 de ani poate concura la categoria cea mai neobisnuita ocupatie din lume. Sotia si fiicele lui au incercat in zadar sa-l convinga sa renunte.

Xie Shuiping, un barbat in varsta de 48 de ani din China ii lasa pe altii sa-l loveasca in stomac, cat de tare pot, contra unei sume de bani. Chinezul sustine ca face in jur de 2000 de euro pe luna din aceasta bizara indeletnicire. Barbatul si-a inceput cariera, daca putem sa-i spunem asa, lasandu-i pe altii sa-l loveasca cu o sticla in cap, in cadrul unui show, tot contra cost, bineinteles.



Chinezul isi racoleaza clientii de pe strada sau din cluburi. Cine are chef sa dea niste pumni in stanga sau dreapta, poate alege varianta propusa de Xie Shuiping. Barbatul le da voie clientilor sa-l loveasca cat de tare pot, de trei ori in stomac. Barbatul sustine ca fiecare spectacol in care un client ii aplica lovituri in stomac, dureaza in jur de 20 de minute." Cei care aleg sa ma loveasca primesc si bauturi gratis la bar", a explicat chinezul pentru Daily Mail.




Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: