O tanara a refuzat sa se marite cu logodnicul ei in cazul in care acesta nu-i platea operatia de implanturi mamare. Vezi reactia iubitului!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 12:40

O tanara care voia un bust mai generos si-a conditionat iubitul sa-i plateasca operatia de implanturi mamare.

Rochelle Bathew, o tanara in varsta de 22 de ani i-a spus iubitului ca era nemultumita de dimensiunea bustului cu care o inzestrase Mama Natura, prin urmare a dorit sa-si puna implanturi cu silicon. Fata tocmai fusese ceruta in casatorie, iar acest lucru i-a dat curaj sa-l roage pe iubitul ei sa-i plateasca operatia de implanturi mamare pentru ca bustul ei sa arate perfect in ziua nuntii.

In cazul in care acesta nu ar fi fost de acord sa plateasca suma de 4000 de lire sterline, Rochelle ar fi anulat nunta, schimbandu-si raspunsul din "Da" in "Nu".

Care credeti, insa, ca a fost reactia logodnicului? Ei, bine, tanarul a fost de acord sa plateasca operatia de implanturi mamare a viitoarei sale sotii.

La trei luni dupa ce si-a marit sanii, Rochelle Bathew si logodnicul ei s-au casatorit, iar in prezent sustin ca sunt mai fericiti ca niciodata. 

" Imi ascundeam mereu bustul cu ajutorul unor tinute mai largi. Nu as fi mers in ruptul capului in rochie de mireasa cu asemenea sani.
Erau lasati si mici. Multa lume a spus ca sunt ingamfata, insa nu-mi pasa. Am vrut sa arat perfect pentru sotul meu. Sanii mei mici ma faceau sa ma simt nesigura pe mine ca femeie. Mi-am dorit sa fiu o mireasa frumoasa. Sotul meu stia demult de dorinta mea si a fost de acord sa-mi plateasca operatia. Si-a dorit sa fiu fericita in ziua nuntii
", a explicat tanara mireasa pentru cotidianul Daily Mail.


 

 

 

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.