Acum nu da gres, dar la inceput era JALE! Iata ce TRANSFORMARE spectaculoasa a suferit Andra

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Va mai aduceti aminte cum arata Andra pe la inceputul anilor 2000?

Era o artista care pasea usor spre culmile succesului si care nu punea pret deloc pe stilul ei vestimentar. Criticii de moda o sanctionau de fiecare data si ii spuneau ca s-a imbracat prost, foarte prost, dezastruos sau ca mai rau de atat nu se putea! Diferentele intre atunci si acum sunt de-a dreptul vizibile!

Tinutele ei erau intr-adevar neinspirate! Facea combinatii ciudate si nepotrivite. Opta pentru rochii care o imbatraneau, purta cizme de lac cu bot ascutit, materiale lucioase, ciorapi plasa, cercei rotunzi, curele late, bluze mulate cu vedere la buric si de multe ori isi uita sutienul

acasa. Va vine sa credeti ca Andra este in aceasta poza, in care isi acopera sanii doar cu mainile?!

Cam un deceniu i-a luat pana sa constientizeze ca are nevoie de o schimbare! Si uite asa, a apelat la sfaturile unor profesionisti si s-a transformat intr-o diva senzuala! Gata cu acele combinatii "ucigatoare". Acum, are stil si se vede!

Hainele nu si le mai ia de oricunde, ci doar de la branduri de top! A facut o schimbare majora in garderoba si e clar ca acum e mult mai indrazneata din toate punctele de vedere.
Nu-si mai face suvite blonde, dar indrazneste sa-si faca bucle sau breton.

Sprancenele nu mai sunt atat de subtiri, ci mult mai bine conturate. A renuntat la lentilele albastre de contact si machiajul nu mai este atat de strident! E mereu surprinzatoare si ne bucuram ca odata cu reinventarea muzicala a obtinut acest look fresh si provocatooor!
##VIDEO112025##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.