Dan Bittman vrajit de o basarabeanca! Nu rata un nou episod “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, vineri, de la 22:15

Editor: Bogdan Mihai Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:48

Vineri, 16 mai, “Fetele lu’ Dom’ Profesor” vor avea un invitat special. Liderul trupei Holograf, Dan Bittman isi va demonstra veleitatile de actor in serialul difuzat de la ora 22.15, la Kanal D.

In aceasta saptamana, in casa transformata in salon de masaj erotic, o petrecere pe cinste data in cinstea profesorului de filosofie, Tinel, va da peste cap bunul mers al lucrurilor. Efectul halucinogen al unor ciuperci consumate la party ii va face pe protagonisti sa nu stie exact ce s-a intamplat cu o seara in urma, iar sosirea Politiei ii va agita si mai mult.


Cantaretul Dan Bittman este descoperit de membrii “familiei” lui Dom’ Profesor intr-o ipostaza intima, in timp ce dormea imbratisat cu basarabeanca Lena, pe canapeaua din bucatarie.
Cum justifica artistul sosirea in casa lui Tinel, dar si ce vraji i-a facut Lenusca pentru a-l prinde in “mreje”, veti afla vineri seara, la Kanal D.

Nu ratati vineri, un nou episod din serialul de comedie “ Fetele lu’ Dom’ Profesor ”, de la ora 22.15, la Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”