Cele mai BIZARE tratamente cosmetice care promit ca te scapa de riduri. Ai folosi asa ceva?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:48

Cand vine vorba de frumusete si de tratamente anti-imbatranire, femeile din Japonia nu se dau in laturi de la nimic. Priviti de ce sunt capabile ca sa scape de riduri!

O companie din Japonia ofera clientelor sale cele mai neconventionale tratamente de infrumusetare. Daca in America si in Europa exista peelinguri, tratamente cu oxigen sau alte substante care promit intinerirea, in Japonia un producator sustine ca femeile pot scapa de riduri apeland la niste masti bizare.

Pentru a scapa de ridurile din jurul gurii si a da elasticitate obrajilor exista un dispozitiv din cauciuc care se introduce in gura, precum in imaginile de mai jos:



O masca care se prinde de urechi precum in imaginea de mai jos este menita pentru
atenuarea ridurilor fine si a a reda fermitatea tenului:


La fel si masca de mai jos care, desi te duce cu gandul la filmele de groaza, promite promite o reintinerire a fetei cu cel putin 5 ani:




Poate nu o sa va vina sa credeti, insa, compania care vinde aceste produse bizare de infrumusetare sustine ca femeile care doresc o rinoplastie isi pot corecta nasul fara a ajunge pe masa de operatie.
Tot ce trebuie sa faca este sa-si introduca in nas dispozitivul din imaginea de mai jos si sa-l poarte o anumita perioada de timp, iar rezultatele, cica, nu vor intazia sa apara:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.