SCENE SOCANTE in mijlocul Bucurestiului. O gospodina si-a spalat covoarele pe trotuar, mai ceva ca la tara

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Curatenie ca-n Bucuresti, nicaieri nu mai gasesti! Unele gospodine scot tot din casa, si catel si purcel, iar pe copil il pun la treaba.

Ce mai conteaza ca de pe trotuar pana in sosea distanta e mai mica de un metru? Daca turistii straini ar fi avut vreun obiectiv de vizitat in cartierul Giulesti, aici ar fi venit! Un spectacol pe viu nu poate fi ratat! Mai ales ca e si gratis!

Asa ca intr-un colt de rai pe o gura de...inspiratie, o doamna are la indemana tot ce ii trebuie: galeti, maturi, o punga de detergent si un copil.

Pai, daca tot nu e la gradinita macar treaba sa faca. Si in timp ce copilul si mama spala carpeta, in plan secund se vede sotul care coordoneaza toata activitatea. Se relaxeaza si da sfaturi: cum si pe unde sa mai dea cu peria.

Si cand vezi asa ceva, cum sa nu te uiti!? Nu poti trece pe langa „scena” cu pricina fara sa te minunezi ca in plina zi, in capitala Romaniei europene, covoarele se spala ca la tara.

Si nu la rau, ci direct pe trotuar! Cel mai grav este ca inconstienta parintilor atinge limite inimaginabile! La doar cativa zeci de centimetri de trotuar masinile trec una dupa alta. Iar copilul poate oricand sa faca un gest necugetat si sa nimereasca in fata unei masini.

##VIDEO112057##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.