Crosetatul, un hobby perfect pentru orice mamica. Priviti ce minunatii iese din mainile acestei femei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 12:25

Se stie ca, in povesti, zanele cu baghete magice indeplinesc o multime de dorinte. Dar, ce ati spune daca baghetele ar fi sub forma unor andrele.

Ei bine, noi am descoperit o astfel de „zana” care face o multime de „minuni” cu doua ace. In mainile iscusite ale Clementinei, hainele prind forma. Fiecare model are o poveste, iar „zana Andreluta”, cum am putea sa o numim, le stie pe toate, mai ales ca inspiratia ii vine, cel mai mult in prezenta fiice sale.

E suficient sa arunci o privire printre modelele „zanei”, ca sa te convingi, pe loc ca, nimic nu este imposibil pentru andrelele ei magice.

De la caciuli in forma de catei si costumase de Mikey Mouse pana la compleuri de botez si trusouri de printesa, tot ce-ti trece prin minte poate sa prinda contur dintr-un fir.

La cat de spectaculos arata hainutele ai putea crede ca sunt produse de vreo masinarie si nicidecum ca sunt lucrate manual. Ca orice „zana”, Clementina are povestea ei. S-a apucat de tricotat odata cu nasterea celui de-l doilea copil si cand a vazut ce poate sa iasa din mainile ei a decis sa ramana acasa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Asa se face ca, acum, imbina utilul cu placutul: isi supravegheaza in permanenta copiii si impleteste de zor. Comenzile curg pe banda rulanta iar zana noastra sta uneori treaza nopti la rand pentru a le putea onora. Dar nu se plange de nimic. Face din pasiune un lucru cu adevarat profitabil!

##VIDEO112062##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.