Coasta de porc gatita la temperatura joasa cu ulei aromatizat cu rozmarin si salvie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Iti era dor de o reteta delicioasa din carne de porc? Iata recomandarea bucatarului emisiunii "Teo show", Antonio Passarelli!

Aveti nevoie de: 300g coasta de porc, 1 legatura de rozmarin, sare, piper, ulei de masline extravirgin, 1 legatura de salvie, 1 legatura de rozmarin, 1 usturoi proaspat, 100 ml vin alb sec

Pentru salata de mere “Golden” cu vinaigrette de portocale aveti nevoie de: 3 mere golden, 3 ciuperci de padure, otet balsamic, coriandru proaspat, suc de la o portocala, 1 catel de usturoi, sare, piper, ulei de masline extravirgin.

Se pun coastele de porc dupa ce au fost sarate si piperate, pe un pat de rozmarin intr-o tava si se pun la cuptor la 72 grade aproximativ 2 ore jumate. Se pune ulei intr-o tigaie, se aromatizeaza cu mirodenii si usturoi si se trag repede coastele la foc tare si se sting cu vin alb.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Se face un vinaigrette cu toate ingredientele de mai sus si se trece prin blender.

Merele si ciupercile se taie felii subtiri si se condimenteaza cu vinaigrette de mai sus. Peste vom aranja bucatile de coasta de porc.

##VIDEO112082##

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.