Cum iti alegi fondul de ten vara? Iata de ce trebuie sa tii cont

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:48

Alegerea fondului de ten este o problema destul de complicata pentru doamne si domnisoare, ce poate sa dea multe batai de cap.

Totul se complica si mai mult atunci cand vine vara. Invitata in platoul "Draga mea prietena", make-up artistul Anca Radulescu a oferit cateva sfaturi si trucuri.

"Trebuie sa stim sa deosebim produsele de vara fata de cele de iarna pentru ca este foarte important pentru sanatatea pielii noastre", a spus Anca Radulescu.

Ea a adaugat ca este indicat ca vara sa se foloseasca produse cu o textura fluida.



"Vara este indicat sa folosim produse cu textura fluida, produse rezistente la transfer, oil free, indiferent de tipul de ten, cu exceptia tenului foarte uscat. Acolo nu e indicat sa fie un produs oil-free pentru ca tenul uscat are nevoie de tot felul de texturi emoliente si grase".

Anca Radulescu a dat si un exemplu.

"E foarte important sa folosim texturi fluide. Referitor la fardul de obraz, de exemplu, trebuie sa fie un fard gras, sau cremos.
Nu va faceti probleme ca se va intinde ciudat. Ele au o textura in asa fel incat sa ramana acolo unde le aplicam, nu difuzeaza. Nu e ca un produs pe baza de apa".

Aflati mai multe detalii in materialul de mai jos:
##VIDEO112114##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii