INCREDIBIL. O pisica a salvat de la moarte sigura un copil atacat pe strada de un caine fioros

Editor: Bogdan Mihai Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:48

La asa ceva nu v-ati fi asteptat! O pisica a pornit o lupta pe viata si pe moarte cu un caine care atacase din senin un baietel bolnav de autism.

Jeremy Triantafilo, un baietel din California, Statele Unite, se afla afara in fata casei, plimbandu-se cu bicicleta. In timp ce baietelul se juca, cainele unuia dintre vecini a scapat si a venit glont la micut. A sarit pe copil, apucandu-l mai intai de picioare, trantindu-l la pamant.

Insa pisica lui Jeremy, Tara, s-a repezit ca o leioaca la caine, luandu-se la bataie, practic, cu fiorosul patruped. Unde mai pui ca l-a si gonit, alergandu-l pe strada, pana s-a asigurat ca micutul este in afara oricarui pericol.

Imediat au iesit din casa si parintii lui Jeremy. Baietelul s-a ales cu rani pe picoare, lasate de muscaturile adanci ale cainelui. I s-au pus copci, iar acum este in afara oricarui pericol.

Scena socanta a fost surprisa si de camerele de filmat amplasate in apropierea locuintei. Parintii lui Jeremy au fost uimiti de reactia pisicii in momentul in care acesta a fost atacat de caine. Baietelul care sufera de o forma usoara de autism este foarte atasat de pisica lui.

" Multumita pisicii, fiul meu nu a fost grav ranit. Nu suntem suparati pe vecinii nostri. Ne bucuram ca s-a terminat asa, putea fi mai rau. Pisica este acum eroul familiei", au declarat parintii pentru Daily Mail.





Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: