Echipele de salvare din Turcia lucreaza incontinuu in speranta ca vor scoate cati mai multi mineri de sub pamant

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 22:40

Timpul nu este in favoarea lor! Cu fiecare moment care trece, bilantul tragic al accidentului minier din Turcia creste. Pana acum, 274 de suflete au pierit sub pamant, iar alte cateva zeci sunt in continuare blocate.

Aproape 450 de mineri au putut fi salvati cu eforturi supraomenesti. Echipele de salvare au cautat incontinuu, zi si noapte, in speranta ca vor putea sa scoata cat mai multe persoane de sub pamant. Pentru ca orice ajutor este binevenit, cativa dintre minerii care au fost scosi la suprafata, s-au intors in pamant cu echipele de salvare, pentru a-si cauta colegii.

Catastrofa de la mina Soma a pus la grea incercare rapiditatea autoritatilor.

Chiar si acum, salvatorii lucreaza sub presiunea timpului. Accidentul de acum doua zile, din mina, a fost urmat de o explozie puternica, care a facut ca numarul victimelor sa creasca inca din primul moment. Iar pericolul inca nu a trecut. Pana acum nu se stie exact care a fost motivul accidentului, dar se banuieste ca o zona dezafectata a minei s-a supraincalzit. De aici si pana la explozie, n-a mai fost decat un pas.

##VIDEO112145##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.