IMAGINI SOCANTE. Adolescenta DESFIGURATA de o tumoare gigant, a reusit sa scape de acest chin dupa o interventie complicata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 12:05

O adolescenta din Haiti, in varsta de 15 ani, a trecut prin momente de groaza! Pe chip ii crescuse o tumoare care cantarea 2 kg.

Fata nici nu se mai putea uita in oglinda! In urma cu patru ani, adolescenta a observat o excrescenta de marimea unui bob de mazare pe fata. De atunci tumoarea i-a tot crescut pana cand a ajuns sa o desfigureze. Giganta tumoare cantarea 2 kg in momentul in care i-a fost extirpata.

Hennglise Dorvial, in varsta de 15 ani, a fost operata de o echipa de medici din Virginia, Statele Unite.

Ea a fost adusa din Haiti de o organizatie caritabila care a dorit sa o ajute pe biata adolescenta. Operatia a durat 12 ore. Din fericire pentru Hennglise Dorvial, analizele au aratat faptul ca tumoarea era benigna.

Bucuroasa ca a scapat de acest chin, adolescenta isi poate relua acum viata. Medicii au anuntat-o ca tumoarea nu i-a afectat structura osoasa a cutiei craniene, dar i-a distrus ochiul stang.
Se pare ca nu isi va putea recupera niciodata vederea la acest ochi.

In timpul operatiei medicii i-au repozitionat mandibula care se deplasase din cauza tumorii gigant." Abia astept sa ma uit in oglinda si sa vad ca tumoarea a disparut", a declarat emotionata adolescenta pentru Daily Mail. Hennglise Dorvial si mama ei vor mai petrece cateva saptamani in spitalul din Virginia deoarece medicii vor sa se asigure ca totul decurge in regula.


Hennglise Dorvial dupa operatie

Hennglise Dorvial inainte de operatie

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei