Franjuri de vita cu ruccola, parmezan si masline iuti

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Nu pierde o noua reteta semnata Antonio Passarelli care iti va incanta papilele gustative!

Aveti nevoie de: 300 gr antricot vita, ulei de masline extravirgin, sare, piper, usturoi, oregano, 50 ml vin alb, 1 lingurita de otet vin rosu, 1 legatura de ruccola, 50 gr de masline verzi, 1 ardei iute uscat, 40 gr parmezan.

Se freaca un vas cu usturoi si apoi se taie carnea franjuri. Se condimenteaza in vasul respectiv cu sare, piper, oregano si ulei de masline. Se taie ruccola, se pregatesc maslinele taiate felii si condimentate cu ulei aromatizat cu ardei iute.



Se trage foarte repede in tigaie carnea fara nicio alta aduagare de grasime si se stinge cu otet si apoi cu vin. Se pune pe o farfurie, se acopera cu roccola, se contimenteaza ruccola cu sare, piper si ulei de masline si apoi se fac fulgi de parmezan care se pun peste si se contimenteaza tot.

##VIDEO112173##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.