Eleva de 16 ani, DISPARUTA de acasa, fara urma

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Nu mai stiu nimic despre fetita lor de doua zile! Li se sfasie sufletul cand se gandesc ce i s-ar fi putut intampla. 16 ani au muncit ca sa-i ofere tot ce si-ar fi dorit!

Iar copila era muncitoare si serioasa, una dintre cele mai silitoare din clasa. Asta pana acum cateva luni. Copila de 16 ani a plecat miercuri de acasa, fara sa lase vreun bilet. N-a anuntat pe nimeni ce are de gand sa faca. Parintilor nici nu le-a venit sa creada, copilul lor nu a dat niciodata de banuit ca ar vrea sa fuga.

Au alergat peste tot, au intrebat pe toata lumea.

Parintii Evelinei Dumitru sunt acum disperati! Nu-si explica ce a determinat-o pe fata sa recurga la un asemenea gest. La scoala era un copil silitor. Niciodata nu le-a facut probleme.

Parintii fetei nu stiu ce s-ar fi putut intampla. Abia ieri au aflat, de la colegele adolescentei, ca aceasta ar fi avut un iubit. Cel putin ciudat este faptul ca in aceeasi zi au mai disparut de acasa si iubitul fetei, dar si prietenul sau cel mai bun.

Toti trei sunt de aceeasi varsta: 16 ani.

Mama unuia dintre cei doi baieti, cel cu care se presupune ca fata ar avea o relatie, sustine ca adolescenta a fost in repetate randuri la ei acasa. Niciodata, insa, nu s-ar fi gandit ce pun la cale tinerii. Daca ati vazut-o cumva pe Evelina si pe cei doi baieti sau stiti unde s-ar putea afla, sunati imediat la politie!

Copila are 1,56 inaltime, 45 de kilogrme, ochii caprui, parul saten, lung pana la mijloc.

Poarta aparat dentar si are probleme severe cu tenul. Atunci cand a plecat de acasa era imbracata in blugi rosii, un tricou alb cu maneca scurta, hanorac bleumarin si pantofi sport tip gheata de culoare inchisa. Purta pe cap o sapca alba cu patratele negre si cozoroc negru.

##VIDEO112179##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.