Ploile au facut prapad si in alte tari. Serbia si Bosnia - Hertegovina se confrunta cu cele mai grave inundatii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

E prapad in Serbia si Bosnia - Hertegovina! Cele doua tari se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani.

Trei persoane au murit si peste 3000 au fost evacuate din calea apelor dezlantuite. Apele au facut ravagii in Serbia si Bosnia- Hertegovina! Trei persoane au murit din cauza inundatiilor si peste 3000 au fost evacuate. Din cauza apelor revarsate, in unele localitati nu s-a putut ajunge decat pe calea aerului. Armata a trimis elicoptere pentru a-i salva pe localnici.

Autoritatile din cele doua tari lovite de inundatii s-au vazut neputincioase in fata furiei naturii si au cerut ajutor umanitar din partea comunitatii internationale.

Apa a atins cote alarmane. Din cauza inundatiilor, scolile din Belgrad si din alte 18 orase ale Serbiei au fost inchise si vor ramane asa pana la sfarsitul saptamanii.

Circulatia feroviara in directia Muntenegru si Nis a fost intrerupta, la fel si activitatea din doua mine de carbune. Apele involburate au transformat soselele in rauri, astfel incat circulatia a fost aproape blocata 100.000 de gospodarii din Serbia si aproximativ 50.000
din Bosnia- Hertegovina au ramas fara curent electric si mii de case au fost inundate. Este un cosmar pentru cele doua tari care se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani!

##VIDEO112224##

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii