O familie care a adoptat un porc, in pragul DISPERARII. Nu si-au inchpuit ca animalul va capata dimensiuni uriase!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 11:45

Si-au ales ca animal de companie un purcelus care abia cantarea 3 kg. Animalul a ajuns, insa, la 135 de kg, si inca continua sa mai creasca.

Donna Davidson, o femeie in varsta de 46 de ani din Marea Britanie, a cumparat in urma cu 4 ani un purcelus simpatic care abia cantarea 3 kg. Desi porcul reprezinta pentru majoritatea un animal care se creste in cotet pentru a fi taiat de Craciun, femeia nici nu s-a gandit la asa ceva. L-a tratat pe Taz, caci asa il cheama pe purcel, ca si cum acesta ar fi fost un caine sau o pisica.



Pana aici nimic neobisnuit, insa, porcul a inceput sa cresca, ajungand sa cantareasca 135 de kg. Nimic nu pare sa il mai sature, iar femeia si-a pus toti vecinii in cap deoarece animalul manaca tot ce e verde, inclusiv spatiile vii. Consiliul local a avertizat-o ca trebuie sa renunte la Taz, purcelul fiind considerat de autoritati un animal care se creste in ferme si nu la curte, lasat liber pe pajistea din fata casei.


" Cand l-am cumparat era mai mic decat cainele meu, din rasa Jack Russell. Acum este imens, insa eu chiar il iubesc. De fapt, cu cat creste mai mult, cu atat il indragesc mai tare", a declarat Donna Davidson pentru Daily Mail. Femeia isi cauta o locuinta unde sa se mute cu tot cu catel si cu purcel, problema este, insa, ca nu multi proprietari o vor accepta cu Taz.
" Nu il privesc ca pe un animal. Face parte din familie, il iubesc ca si pe copiii mei", a explicat femeia.



 

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.