Sa fie aceasta FANTOMA lui Michael Jackson? Fotografia care a facut SENZATIE pe internet!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:49

Un adolescent, fan Michael Jackson, pretinde ca a surprins fantoma Regelui muzicii pop, in timp ce se afla la un concert dedicat memoriei starului.

Reece Savva, un adolescent in varsta de 14 ani, fan Michael Jackson, a dat publicitatii o fotografie facuta in timp ce se afla la un concert in memoriam Michael Jackson. Tineri talentati, imbracati precum starul au interpretat diverse hit-uri ale Regelui muzicii pop.

La sfarsitul concertului, Reece Savva a dorit un autograf de la unul dintre artistii care il imitasera pe Michael Jackson. In timp ce astepta la rand s-a gandit sa faca o fotografie.

In imagine se vede ceea ce pare a fi o prezenta fantomatica. Trucaj foto sau adevar? Baiatul sustine ca a remarcat prezenta fantomei abia cand a ajuns acasa.

" Uneori poti zari diferite lucruri ciudate intr-o fotografie. Daca te uiti atent, este vizibil faptul ca aceasta aparitie seamana cu Michael Jackson. Iar faptul ca era un concert dedicat artistului, face ca totul sa se lege", a declarat pustiul pentru Daily Mail.
Voi ce parere aveti? Are dreptate?


 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.