Vedetele s-au pregatit pentru plaja cand afara erau doar 10 grade!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Cum e sa deschizi o plaja in capitala atunci cand vremea e capricioasa si ba ploua, ba e soare? Iata cum s-au pregatit vedetele pentru o plaja la 10 grade!

De trei zile incoace, ploaia nu ne lasa-n pace! Dar, in ciuda vremii, soarele a venit si ne-a incalzit. Stati, nu va grabiti, ca a fost cu dinti! O poezie de vreme: cand o ploaie cu soare, cand raze stralucitoare. Si, iata cum vedetele vin, rand pe rand, la plaja.

Pesemne ca abia asteapta sa inceapa sezonul estival. Xonia a adus si soarele, ca accesoriu: „ Am venit cu soarele din Australia ”.

O fi adus ea soarele din Australia, dar acesta si-a aratat doar dintii caci temperaturile nu au fost deloc optime pentru un bronz de invidiat.

Sa nu credeti ca aveau costumele de baie in geanta, gata sa le etaleze. Nici vorba! Ploaia si gradele deloc ridicate au schimbat pentru o seara trendul veri iar vedetele au venit imbracate in costum, cu geaca si sacou si chiar in pulover!

Asa de rau sa le fi speriat ploaia? Ei bine, unele vedete iubesc ploaia, ba chiar le plac plimbarile printre stropi.

Cum e Xonia, spre exemplu, care spune ca „ E frumos si cand ploua, e foarte romantic asa, sa te prinda ploaia ”.

O singura aparitie a atras toate privirile! O cheama Diana Stirbu si este o cunoscuta antrenoare de kangoo jumps. Si, mai nou, domnisoara care are curajul sa-si arate formele chiar si pe vreme schimbatoare. Dar, cand ai cu ce te lauda, toate privirile sunt asupra ta.

##VIDEO112277##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.