Material filmat cu CAMERA ASCUNSA. Cum ne fura taximetristii intr-o clipa de neatentie!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 11:25

Cum poti sa ramai fara bani intr-o singura clipa de neatentie, chiar daca nu sunt hoti de buzunare in preajma? Simplu. Daca nu deschizi bine ochii cand te urci intr-un taxi, poti sa platesti de 3 sau 4 ori tariful obisnuit.

Dovada, intr-un material cu filmat cu o camera ascunsa. Aeroportul Henri Coanda. Aici, teoretic, taximetristii nu au voie sa cheme posibilii clienti la masina. Cei care vor un taxi, ridica un bon de comanda de la un ghiseu electronic. Totusi!

In plus, in fata terminalului Sosiri Internationale e o adevarata loterie. Poti sa te urci intr-un taxi la care vei plati 3 lei, 50 sau doar 1 leu 39 pe kilometru.

Depinde de cat de atent esti. Chiar daca unii soferi sunt invitati sa plece din fata terminalului pentru ca nu au voie sa stea acolo, acestia stiu ca nu pot rata sansa de a agata un turist, asa ca trag de timp cum pot.

Unii taximetristi cred ca daca au in masina un strain, l-au prins pe Dumnezeu de picior. Un roman get-beget s-a „deghizat” in englez. Sa vedeti ce-a patit intr-un taxi in care s-a urcat de la aeroportul Otopeni! Solutia este simpla.



Priviti cu atentie pretul inscris pe usa taxiului. In plus, in momentul in care va urcati in masina, asigurati-va ca soferul porneste aparatul de taxat. Daca nu se intampla asta, atentionati-l. Si inca ceva: in gari si aeroporturi, mergeti doar in zonele special amenajate!

##VIDEO112273##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.