Incredibil! Fotografia cu fata lui Adrian Minune goala pusca circula azi “la liber” pe net! Cine vrea sa-i faca rau lui Carmen?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:49

In momentul in care s-a aflat ca fata lui Adi Minune a fugit de acasa, au aparut si zvonurile ca exista fotografii cu ea goala pusca cu care ar fi fost santajata.

Cineva pare sa-si doreasca enorm sa-i faca rau fetei lui Minune. Ceea ce parea, la prima vedere, doar o legenda avea sa-si gaseasca rapid confirmarea. Concret, pe adresele de mail ale principalelor tabloide din Romania au inceput sa soseasca mesaje prin care pozele cu Carmen erau oferite in schimbul a cateva mii de euro.

Expeditorii au fost insa dezamagiti: nici un tabloid nu a cumparat pozele, care oricum erau extrem de scumpe, pentru un motiv foarte simplu.

Fiica lui Adi Minune este minora, in plus cadrele sunt realizate in casa, in intimitatea ei, iar legea este extrem de ferma in astfel de situatii.

Detinatorii fotografiilor nu s-au lasat insa pagubasi, revenind cu o oferta, “de nerefuzat” – dupa cum sperau ei. Aceleasi fotografii in schimbul a cateva sute de RON. Nici de aceasta data nu s-a gasit cumparator. In cele din urma, dezamagiti de esecul lor, cei care au pozele compromitatoare le-au pus la liber pe internet in speranta ca unii jurnalisti, mai naivi, le vor prelua imediat.

Este evident ca cineva incearca sa-i faca rau adolescentei. Intrebarea este cine si de ce.

Afla mai multe pe wowbiz.ro!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei