Creatura care a ingrozit o lume intreaga! Peste cu colti, lung de peste 2 m, zarit in apele de la suprafata oceanului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 10:00

O specie de peste colti, lung de peste doi metri i-a ingrozit pe locuitorii din Carolina de Nord din Statele Unite. Creatura a fost zarita inotand in apele de suprafata ale Oceanului Atlantic.

O specie rara de peste care in mod normal traieste in apele adanci ale Oceanului Atlantic a putut fi zarita inotand la suprafata, aproape de o plaja din Carolina de Nord. Locuitorii si turistii au raportat prezenta monstrului marin, iar autoritatile au captat-o, eliberand ulterior pestele in largul Oceanului Atlantic.

Specialistii au declarat ca asemenea pesti nu inoata aproape de tarm. E posibil ca pestele sa se fi imbolnavit, iar acest lucru sa-l fi dezorientat.

Totusi, autoritatile au anuntat ca se vor asigura ca nu cumva companiile care pescuiesc in largul oceanului sa nu fi folosit dispozitive care sa afecteze capacitatea de orientare a pestilor.

Pescarii si locuitorii s-au declarat ingroziti sustinand ca aparitia unei astfel de creaturi aproape de tarmul oceanului nu poate fi decat un semn rau.



Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.