A vrut sa se TRANSFORME intr-o DIVA pentru a ii recastiga iubirea sotului dar arata ca un MONSTRU!

Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 feb 2017, 02:51

In general, oamenii apeleaza la operatii estetice doar in caz de stricta necesitate sau daca vor sa-si corecteze o anumita parte a corpului de care sunt nemultumiti

Cunoscuta drept “Mireasa lui Wildenstein”, Jocelyn Wildenstein a cheltuit peste 4.000.000 de dolari pentru a atinge perfectiunea cu ajutorul bisturiului. Rezultatul nu a fost nici pe masura cel asteptat, cel putin din punctul nostru de vedere. Putem spune ca este exemplul cel mai cunoscut si totodata dezastruos de obsesie pentru chirurgia estetica.


In urma mai bine de 30 de ani Jocelyn Wildenstein era o femeie frumoasa, tanara mama a doi copii, casatorita cu un bogat om de afaceri.

Totul s-a schimbat brusc dupa ce Jocelyn si-a prins sotul in pat alaturi de un model de doar 21 de ani. Ati spune ca in situatia data, ar fi trebuit sa isi paraseasca sotul si sa ii ia toata averea, nu? Nu si in cazul ei. Ea a decis ca vrea sa ii recastige dragostea sotului ei. Astfel a apelat la chirurgia estetica pentru a fi femeia perfecta.  Intr-un final, sotul a plecat iar Jocelyn a ramas singura si hidoasa dupa cum puteti observa in imaginile de mai jos.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.