Telenovela fiicei lui Adi Minune si a iubitului ei Franco este departe de final!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:51

Fata s-a întors la parinti, Franco a dat ochii cu familia ei, dar situatia ramane tensionata. Fiica lui Adi Minune nu se lasa!

Vrea cu orice pret sa demonstreze ca iubirea invinge intotdeauna!  Chiar daca  timp de o saptamana a fost persoana cea mai cautata din show-biz ul autohton, adolescenta face ce face si arata lumii ce simte! Marea aventura amoroasa e pe buzele tuturor!

A fost data disparuta si cautata peste tot, dar fata are stilul ei!  A preluat anuntul de pe site-ul Politiei Romane si a postat un comentariu in dreptul lui.

Cine poate uita telenovela fiicei lui Minune si Franco? Doi iubiti care au fugit  timp de o saptamana pentru a-si trai dragostea in tihna! Asta pana vineri seara cand fiica ratacitoare s-a intors acasa! Nu la Stefanesti, la parinti,  ci la casa lui Franco! Imbracata sport si cu atitudine degajata,  isi saluta noua familie, ba mai mult, isi strange in brate soacra de parca nimic nu s-ar fi intamplat!

Nu acelasi lucru putem spune si despre relatia dintre Cati Minune si fiica ei! In seara in care adolescenta s-a intors, mama ei
parea vizibil afectata. Nu a facut nicio declaratie si s-a grabit sa intre in casa! Nici ei nu pare sa-i fi fost dor de mama sa. Face trei pasi spre ea dar se grabeste sa-si reia locul pe canapea, langa Franco. Se vede ca sotia lui Adi Minune nu a fost deloc multumita de discutiile din casa ginerelui! Se zice ca noaptea este un sfetnic bun! Dupa o seara zbuciumata pentru ambele familii, a venit randul lui Farnco si iubitei  sa dea declaratile in fata anchetatorilor ilfoveni. 
Nu au scos o vorba in fata presei, dar au vrut sa demonstreze ca si de data asta sunt impreuna! Se tineau de mana ca doi indragostiti care isi cauta mana pe furis de ochii indiscreti.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Chiar daca cei doi le-au spus anchetatorilor ca relatia lor nu s-a consumat, Adi Minune vrea sa fie sigur ca onoarea fetei sale nu este patata! Manelistul  le-ar fi declarat apropiatilor ca a programat-o la medic! Si, chiar daca tatal a acceptat situatia, nu si-a iertat fiica. 

Daca cei doi indragostiti au intrat impreuna in sediul politiei, dupa audieri au iesit separat. Franco a plecat singur spre casa, in timp ce iubita a avut de asteptat! Carmen a stat ore bune in sediul IPJ Ilfov  pentru a veni unul din parinti sa o ia.

Adi nu a venit nici de aceasta data, ci a lasat-o tot pe Cati sa rezolve situatia de la politie.

Cu privirea in pamant, la iesire Carmen nu mai era la fel de zambitoarea ca atunci cand a intrat la bratul lui Franco. Acum  isi musca buzele de nervi si isi ascunde privirea in spatele ochelarilor de soare. Oricum ar fi, povestea este mai mult ca sigur departe de final. Mai ales atunci cand intre cele doua familii exista tensiuni mari. Atat de mari incat duminica a fost chemata chiar o ambulanta la adresa din Stefanesti a manelistului.