Joe Biden, al doilea om dupa presedinte, in administrastia Statelor Unite ale Americii, a ajuns in Romania!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:52

A venit sa ne asigure ca obligastia de a-si apara aliatii este sacra pentru americani.

A, mai mult, vicepresedintele american a condamnat în termeni duri actiunile Rusiei din Ucraina, ca toata lumea sa înteleaga la ce amenintari a facut referire.

Ora 13/00. Aeroportul Henri Coanda este impanzit de lunetisti si ofiteri ai serviciilor secrete americane. Imbracati in costume negre si ascunsi in spatele unor ochelari negri de soare, ofiterii de securitate verifica  fiecare centimetru patrat. Nimic nu le scapa din ochi.  Ba, pe pista de aterizare, un caine antrenat cauta posibil material explozibil.

Ora 14 si 52 de minute. Aeronava Air Force Two, o fortareata zburatoare, aterizeaza pe Henri Coanda. Inauntru este Joe Biden, insotit de o delegatie impresionanta, compusa din cateva sute de persoane.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Musafiri americani, primire tipic romaneasca. Am incercat din rasputeri ca totul sa decurga fara probleme, dar se vede treaba ca tot ne-a mai scapat cate ceva...
In fata aeronavei Air Force Two, ai nostri  s-au cam fastacit... Prima oprire lui Joe Biden are un mesaj important. Vicepresedintele a ales ca imediat dupa aterizare sa viziteze baza aeriana miliitara 90! In fata militarilor romani care au luptat in Afganistan, vicepresedintele American a lasat  sacoul si a imbracat o geaca de aviator. Din baza militara, anunta Romania ca se poate baza pe fortele NATO, dar mai ales pe seriozitatea partenerilor americani!

Insa, cel mai important mesaj al vicepresedintelui american, are o directie clara- Rusia! „Granitele Europei sa nu mai poata fi schimbate prin forta armelor! De aceea,

continuam  sa condamnam ocuparea ilegala a Crimeei de catre Rusia!”, a afirmat Biden. Acesta petrece doua zile in Romania. Maine are programate intalniri cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta!