Milioane de barbati sunt înnebuniti dupa bustul ei voluptos

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 oct 2020, 06:50

Domnisoara misterioasa a reusit sa o bata la capitolul popularitate pana si pe Nicoleta Luciu, femeia cu cei mai frumosi sani din Romania.

Oare cum o fi reusit, mai ales ca refuza sa-si arate chipul...Prefera corsetele, dantela si matasea, iar lenjeriile in care pozeaza sunt provocatoare. Nu e de mirare ca barbatii din toata lumea zabovesc cu orele admirandu-i fotografiile. Decolteul ei a ajuns faimos peste noapte.

Nicoleta Luciu a noastra are 340.000 de like-uri pe pagina oficiala de socializare. Blogul brunetei care refuza sa-si dezvaluie chipul are  3,3 milioane de vizulizari in doar doua luni.

Asta ca sa va faceti o idee despre cat de populara este domnisoara care nu-si arata chipul.

Ingenioasa, seducatoarea on-line nu pozeaza niciodata nud: isi acopera bustul cu mainele sau foloseste recuzita: palarii, carti, orice are la indemina. Ocazional, pe trupul ei apar mesaje, cuvinte sau nume! E clar! Domnisoara are cu ce! Dar de de ce refuza sa-si arate fata? Este foarte probabil ca tocmai aerul de mister pe care se incapataneaza sa-l pastreze sa-i mentina armata de fani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Va spunem noi cine este. Numele ei este Alicia Young,  are 31 de an, o sanatoasa origine britanica si locuieste in Valencia. Spre deosebire de multe dintre fetele care posteaza fotografii cu ele pe internet, Alicia spune ca isi arata sanii din alte motive: „Nu o fac pentru bani. Totul a inceput ca un joc, iar acum ma distrez si imi place ce fac.

Desi fanii mei stiu ca nu ma voi dezbraca complet, se intorc mereu sa ma vada”. Dumneavoastra, domnilor, o credeti pe cuvant?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.