Cost estimativ: 50 lei pentru 8-10 persoane
Ingrediente
1 kg carne tocata de vita
500 g -1kg carne tocata de oaie
Sare, piper
O cana de supa din oase de vita
Cimbru, boia
O lingurita de bicarbonat de sodiu
4-5 catei de usturoi
Mod de preparare
Se amesteca carnea, se asezoneaza bine
cu sare si piper proaspat macinat cat mai mare.
Se adauga cimbru, boia, bicarbonatul si usturoiul tocat cat mai marunt (sau chiar pasta).
Se completeaza, treptat, cu putin cate putina supa de oase, pana cand compozitia devine pastoasa.
Se framanta bine compozitia pentru ca bicarbonatul sa se activeze, permitand ca micii sa ramana cat mai fragezi
Se frig pe gratarul incins.
Ingrediente
1 kg carne tocata de vita
500 g -1kg carne tocata de oaie
Sare, piper
O cana de supa din oase de
vita
Cimbru, boia
O lingurita de bicarbonat de sodiu
4-5 catei de usturoi
Mod de preparare Se amesteca carnea, se asezoneaza bine cu sare si piper proaspat macinat cat mai mare.
Se adauga cimbru, boia, bicarbonatul si usturoiul tocat cat mai marunt (sau chiar pasta).
Se completeaza, treptat, cu putin cate putina supa de oase, pana cand compozitia devine pastoasa.
Se framanta bine compozitia pentru ca bicarbonatul sa se activeze, permitand ca micii sa ramana cat mai fragezi.
Se frig pe gratarul incins.