Jurnalistii britanici, fascinati de subteranele in care locuiesc aurolacii Bucurestiului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 oct 2020, 06:05

Va mai amintiti de Bruce Lee, omul strazii pe care l-au cautat zile in sir politistii prin subteranele Bucurestiului.

Ei bine, i-au dat de urma jurnalistii britanici. Un post de televiziune din regat a realizat un reportaj incredibil despre lumea din catacombele Bucurestiului. „Nu am vazut in viata mea asa ceva, sa fiu sincer!”, a afirmat reporterul britanic, uimit de ce a gasit aici.

Imaginile acestea va sunt cunoscute. V-au mirat si v-au impresionat, cand ati aflat despre existenta unei lumi nestiute in catacombele Bucurestiului. Fara trecut si fara viitor...asa

i-au gasit jurnalistii britanici pe oamenii subteranelor din zona Garii de Nord, condusi de cel care isi spune Bruce Lee.

Nimeni nu coboara printre tenebre fara ca Bruce Lee sa nu stie. Este o regula nescrisa, dar bine aparata de cei pentru care viata inseamna substante halucinogene si cersetorie:„Suntem ultimii oameni, dar eu am incercat sa ii organizez, sa facem o fundatie, sa facem o familie, sa fim organizati, sa reprezentam o putere, sa ne intretinem singuri”, a afirmat asa-numitul Bruce Lee.
Poate pentru ca i-a vazut pe straini interesati sau din cine mai stie ce motive, Bruce Lee nu s-a ascuns asa cum fuge de politie. Din contra!  Aurolacii dispun de electricitate, iar muzica rasuna ca si cum te-ai afla la o petrecere organizata, scene care i-au lasat pe englezi cu gura cascata.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

In urma cu doi ani,  zeci de mascati, politisti si excavatoare incercau sa-si faca loc in „comoara” din canal.

Ii suspectau pe oamenii strazii ca ar avea legaturi cu un furt de valoare. Insa,  jurnalistii straini sunt acum primiti ca niste musafiri si plimbati prin tunele. Fara ascunzisuri, fara menajamente. Cameramanul filmeaza incaperi conectate intre ele, ca intr-un labirint fara sfarsit. Apar  paturi, un aragaz, tablouri si chiar un televizor. La suprafata, in zona Garii de Nord, lumea stie exact ce se intampla in canale. Dar, cine are putere sa faca ceva?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.