DETOXIFIEREA, noua moda a anului! Romanii, preocupati sa traiasca sanatos

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 aug 2021, 03:45

Anul acesta nu mai sunt la moda fustele scurte si purtatul blugilor rupti!

Acum, toata lumea se inghesuie sa traiasca sanatos si sa se detoxifieze cat mai mult. Iar stiinta inventeaza tot felul de terapii in acest sens. Sa vedeti ce metoda am mai descoperit!

Va mai amintti de lectiile de fizica si chimie, din generala?   Procedura despre care ne vorbeste un terapeut nu este nimic altceva decat o metoda de detoxifiere... prin apa!

„Cu ajutorul unei bobine care emite intre 1,2 si 1,8 amperi, se obtin ioni de hydrogen, sodium, cloruri(…)Aacestia formeaza un camp care ajuta organismul sa elimine toxinele acumulate si se foloseste si sarea deoarece se

stie ca apa nu este un prea bun conductor.” Metoda de detoxifiere prin apa este folosita de aproape un deceniu  in strainatate, insa abia de cativa ani  „aparatul minune” a ajuns si in tara noastra: „ se poduce o osmoza, asa numita osmoza, care inseamna de fapt un proces de trecere printr-o membrana celulara, de la un potential mai mare, la un potential mai mic.”, ne explica specialistul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Timp  de 30 de minute, tot ce are de facut pacientul este sa stea cu picioarele in apa, exact ca la o sedinta de pedichiura si...sa se relaxeze. Sa nu va speriati daca apa devine de nerecunoscut: cu cat este mai „murdara”, cu atat mai multe toxine au fost  eliminate din organism.
Fiecare particula din apa  reprezinta cate o toxina din organism, iar culoarea finala la care ajunge poate fi asociata unei afectiuni.

Sedintele de detoxifiere prin apa nu au contraindicatii si nici limita de varsta. Totusi,  pentru ca principiul pe care functioneaza aparatul este cel al electrolizei, este inidcat sa se consume foarte multe lichide, atat inainte cat si dupa sedinta de terapie.

 

Taguri: