Un DJ a vrut sa vada in direct cum e sa nasti. Vezi ce reactie uimitoare a avut cand au inceput contractile!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 05:50

Un cunoscut DJ de la un post de radio din Marea Britanie a...nascut in direct. Realizatorul a fost personajul principal al unui experiment inedit.

Mamicile care sunt de parere ca sotii sau iubitii nu le apreciaza la adevarata valoare au ocazia, gratie tehnologiei moderne, sa-i faca pe barbati sa simta pe propria piele cum este sa dai nastere unui copil. Se spune ca durerile facerii sunt cele mai grele. Ei bine, un DJ de la un post de radio din Marea Britanie a vrut sa afle pe pielea lui.

Barbatul a nascut, in direct, daca se poate spune asa, in fata colegilor sai.

O echipa medicala i-a atasat de abdomen niste electrozi care transmiteau aceleasi impulsuri pe care o femeie le simte cand are contractii. DJ-ul s-a plans ca un copil ca il doare burta, insa asistentele l-au anuntat sa fie barbat caci e abia la inceputul travaliului. Cand "dilatatia", adica impulsurile electrice au fost atat de puternice incat DJ-ul sa poata "impinge" copilul, barbatul nu a mai putut suporta durerea. S-a ridicat din pat si era cat pe ce sa-si raneasca colegul, asa de puternic l-a strans.
In final, DJ-ul a anuntat razand ca "a nascut" si ca bebelusul e baiat. Vezi cum s-a desfasurat intreaga scena!



Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.