Jojo si Elena Gheoghe, o combinatie sexy si delicioasa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:53

Sa vezi si sa nu crezi!! Cine ar fi crezut ca Elena Gheorghe si Jojo nu se sfiesc sa treaca la cratita. Sa le vedeti în actiune!

Elena Gheorghe si Jojo sunt mai  sexy ca niciodata, dar nu pe scena, ci in bucatarie. Muzica ei se aude la toate radiourile, dar ce nu stiati despre ea este ca  Elena Gheorghe  se descurca si in bucatarie. Si ne si dovedeste pregatind o salata de fructe: „portocala, mere capsuni, struguri ananas, babane, kiwi”. Asta spune vedeta ca pune in salata ei. In cealalta parte a mesei, Jojo taie ceapa cu dibacie.

Nicio lacrima nu i-a curs!Vreti sa-I aflati tehnica? Va spune chiar ea: „ma pregatesc sa tai marunt ceapa, practic guagamole nu este nicio mare filozofie: il punem in blender, il blenduim”. Acum, spuneti si dumneavoastra- rar s-au mai pomenit asemenea scene cu doua femei frumoase in acelasi timp la bucatarie, puse pe treaba!

Dupa ce v-am prezentat si dumneavoastra ati admirat, sa stiti ca noi am si gustat din bunanatile pregatite de vedete.
Va spunem pe cuvant ca merita nota 10 si in bucatarie. Dar, sa lasam putin gatitul si sa le ascultam pe artiste.  Ce credeti ca face Elena Gheorghe ca sa arate asa bine? „muncesc mult,  incerc sa manac cat se poate de sanatos pentru ca noi de somn nu prea avem parte”. Imaginati-va ca in urma cu ceva ani, alta era imaginea ei! „Eram mai plinuta, atunci mancam fast-food, mancam cartofi prajiti, mancam paste fainose.
Acum am 50, aveam vreo 58, oricum tata  ma alinta<>. Vreau sa spun ca intr-o luna am slabit 10 kilograme mancand doar legume si fructe!”. Jojo nu tine cont doar de kilograme: „eu cred ca nu e important sa arati bine, ci sa te si simti bine! Atunci fructele si legumele sunt primele ajutoare!”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La Jojo,lucrurile sunt simple si clare..:

„Nu exista vreun secret- pur si simplu am o alimentatie echilibrata si sanatoasa.Sunt din nou vegetariana de doi ani de zile si ma simt minunat! Am ales sa fiu vegetariana pentru ca nu sunt o mare consumatoare de carn>. Vreau sa spun ca intr-o luna am slabit 10 kilograme mancand doar legume si fructe!”. Jojo nu tine cont doar de kilograme: „eu cred ca nu e important sa arati bine, ci sa te si simti bine! Atunci fructele si legumele sunt primele ajutoare!”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La Jojo,lucrurile sunt simple si clare..: „Nu exista vreun secret- pur si simplu am o alimentatie echilibrata si sanatoasa.Sunt din nou vegetariana de doi ani de zile si ma simt minunat! Am ales sa fiu vegetariana pentru ca nu sunt o mare consumatoare de carne”.