CINE e romanca celebra invitata la nunta lui Kim Kardashian!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:53

O românca celebra este invitata de onoare la nunta secolului! Aflati detalii incredibile, în exclusivitate, despre nunta lui Kim Kardashian chiar de la prietena miresei!

Doamnelor si domnilor, v-o prezentam pe cea mai cunoscuta romanca de la Hollywood! O aparitie rara printre romani, retinuta de obicei in declaratii. Totusi, echipa stirilor Kanal D a reusit sa afle ultimele detalii de la nunta care sta pe buzele tuturor chiar de la regina sprancenelor.

O apropiata a marilor vedete, Anastasia Soare, va merge in calitate de invitat tocmai la nunta lui Kim Kardashian, posesoarea celui mai mediatizat posterior din lume si a rapperului Kanye West. 
Numai nume mari se numara printre musafirii asteptati la Paris in acest week-end. Sambata, invitati de onoare vor fi Beyonce si Jay Z, cel mai bun prieten al mirelui. Cei doua mega vedete vor canta la petrecerea de la castel contra sumei de 2 milioane de dolari. De altfel, regina sprancenelor este confidenta lui Kim Kardashian.

Kim nu este singura prietena-vedeta a Anastasiei. De Oprah o leaga o prietenie de 20 de ani, fiind prima din cariera ei care a pensat-o.

Tot Anastasia se ocupa si de Jennifer Lopez, de 15 ani incoace si a participat la toate evenimentele importante din viata divei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iar familia Beckham o invita deseori acasa cand vine in Los Angeles. Ce a ajutat-o sa creeze asemenea prietenii stranse intr-o lume in care banii conduc aproape totul? E greu sa tii un secret la Hollywood, dar Anastasia nu a dezvaluitnimanui detaliile despre viata lor personala.

Anastasia a poposit in Europa si datorita nuntii lui Kim, dar si pentru a da o fuga in tara. Sa nu credeti ca inceputul i-a fost usor! Insa, o idee venita la timp i-a adus succesul.
Anastasia Soare este una dintre cele mai puternice femei din lume. Ca sa nu mai vorbim de tinuta!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.