De dragul amantei, un barbat isi sacrifica familia

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Ernest ne prezinta duminica, de la ora 20:00, cazul unui barbat, dornic de Aventura, care isi sacrifica familia pentru trai alaturi de o femeie de moravuri usoare.

George si Alina Patrascu sunt casatoriti de 22 de ani si impreuna au doi copii. Acestia din urma se inteleg foarte bine cu bunicul lor, Costel, tatal Alinei. Bunicul are suspiciuni in ceea ce-l priveste pe George, ginerele sau, de cand a aflat de la copii ca acesta pleaca mereu de acasa si se comporta ciudat in familie.

Costel a apelat la echipa emisiunii pentru a afla ce ascunde ginerele sau, el banuind ca acesta fie are o amanta, fie participa la jocuri de noroc.

Investigatiile vor demonstra ca George are o amanta, pe Catalina, o femeie de moravuri usoare, careia acesta ii promite ca vor avea un viitor impreuna. De dragul amantei, barbatul o intretine cu banii familiei si, cel mai grav, ajunge sa trimita hotii sa-i jefuiasca propria casa, pentru a face rost de bani pentru Catalina.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum va reactiona Alina, sotia lui George, cand va afla acesta a pacalit-o vreme indelungata, pentru a-si intretine amanta, aflati duminica, de la ora 20:00, urmarind

o noua editie “Ochii din umbra”, cu Ernest, la Kanal D.