Liviu Guta, in goana dupa marele premiu la “Deschide camera comorilor”: “Sa moara mama, mai bine ma duceam la puscarie”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Interpretul de manele a alergat de i-au sarit ochii din cap ca sa castige un motoscuter ca premiu la “Deschide camera comorilor”.

Liviu Varciu l-a pus la treaba pe interpretul de manele Liviu Mititelu alias Liviu Guta! Acesta a participat alaturi de Oana Roman la" Deschide camera comorilor". In timp ce Oana raspundea la intrebarile din concurs, Liviu Guta alerga contra cronometru in camera comorilor ca sa ia cat mai multe premii.

I-a atras, insa, atentia Oanei ca el isi doreste un motoscuter. Oana Roman a raspuns corect la intrebare, iar Liviu Guta a avut unda verde pentru motoscuter.

Numai ca premiul nu se castiga asa usor! Mai intai Liviu a fost nevoit sa pedaleze ca un hamster intr-o roata uriasa ca ia cheia lacatului cu care era prins motoscuterul. Nu s-a incadrat in timp asa ca a ramas premiu.

##VIDEO112843##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.