Silvia Ionita: "Ma numar printre putinele persoane care apar la TV si care nu au operatii estetice"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Silvia Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D a acordat un interviu pentru ADPM in care a vorbit despre munca din televiziune, ceea ce inseamna viata de mamica, dar si despre frumusete, diete, operatii estetice si planuri de vacanta.

 

Silvia Ionita: "Ma numar printre putinele persoane care apar la TV si care nu au operatii estetice"
Silvia Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D a acordat un interviu pentru ADPM in care a vorbit despre munca din televiziune, ceea ce inseamna viata de mamica, dar si despre frumusete, diete, operatii estetice si planuri de vacanta.
In prezent prezinti un Jurnal de Stiri la Kanal D.
Te-ai vedea renuntand la pupitrul stirilor pentru a modera o emisiune de divertisment?
Nu m-am gandit nicio clipa sa renunt la pupitrul Stirilor, pentru nicio alta propunere. Poate doar sa fac in paralel si altceva, insa, imi place mult ceea ce fac. Nu imi doresc sa renunt la meseria pe care o am si sa ma dedic unei emisiuni de divertisment.
Esti mamica unei fetite de doi anisori.
Cum ti s-a schimbat viata de cand ai adus-o pe lume pe micuta Ana Sofia?
De cand a aparut ea, mi s-a “umplut” viata. De atunci am cu totul si cu totul alt program si alte prioritati.. Tot universul meu se invarte in jurul fetitei mele.
Dietele reprezinta unul dintre cele mai dezbatute subiecte de catre femei in ultima vreme. Care sunt secretele tale pentru a te mentine in forma?
Depinde despre ce forme vorbim (rade)! Nu am secrete, eventual mananc mai putin seara, dupa anumite ore, sau deloc.
In rest, nu imi place sa imi impun astfel de restrictii alimentare pentru ca, de multe ori, dauneaza.
Ce planuri ai pentru aceasta vara? Se intrevede vreo vacanta in familie? Si daca da, catre ce destinatie ti-ar placea sa va indreptati?
Sigur ca vreau sa imi iau o vacanta! Daca se poate doua, nu m-ar deranja (rade). Destinatia va fi in tara sau cat mai aproape de tara pentru ca fetita noastra este inca mica si n-am “curajul” sa merg cu ea in destinatii exotice, deocamdata.
Citeste integral interviul pe http://www.agentiadepresamondena.com/

R: In prezent prezinti un Jurnal de Stiri la Kanal D. Te-ai vedea renuntand la pupitrul stirilor pentru a modera o emisiune de divertisment?

Silvia Ionita:
" Nu m-am gandit nicio clipa sa renunt la pupitrul Stirilor, pentru nicio alta propunere. Poate doar sa fac in paralel si altceva, insa, imi place mult ceea ce fac.

Nu imi doresc sa renunt la meseria pe care o am si sa ma dedic unei emisiuni de divertisment".


R: Esti mamica unei fetite de doi anisori. Cum ti s-a schimbat viata de cand ai adus-o pe lume pe micuta Ana Sofia?


S.I:
"De cand a aparut ea, mi s-a “umplut” viata. De atunci am cu totul si cu totul alt program si alte prioritati..
Tot universul meu se invarte in jurul fetitei mele".


R: Dietele reprezinta unul dintre cele mai dezbatute subiecte de catre femei in ultima vreme. Care sunt secretele tale pentru a te mentine in forma?

S.I: "Depinde despre ce forme vorbim (rade)! Nu am secrete, eventual mananc mai putin seara, dupa anumite ore, sau deloc. In rest, nu imi place sa imi impun astfel de restrictii alimentare pentru ca, de multe ori, dauneaza".


R: Ce planuri ai pentru aceasta vara? Se intrevede vreo vacanta in familie? Si daca da, catre ce destinatie ti-ar placea sa va indreptati?
S.I: "Sigur ca vreau sa imi iau o vacanta! Daca se poate doua, nu m-ar deranja (rade). Destinatia va fi in tara sau cat mai aproape de tara pentru ca fetita noastra este inca mica si n-am “curajul” sa merg cu ea in destinatii exotice, deocamdata".

Citeste integral interviul pe agentiadepresamondena.com

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii