Feriha se intoarce in casa parinteasca

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Feriha (Hazal Kaya) si Emir (Cagatay Ulusoy) au fost nevoiti sa infrunte familia fetei, atunci cand tatal acestia a avut un atac de cord.

Feriha isi doreste foarte mult ca acesta sa o ierte si ii cere lui Emir sa aiba rabdare pana cand vor avea prilejul de a pentru a casatoria lor.

Cand parintii lui Emir au aflat de reintoacerea in oras a fiului lor, acestia ii cer sa inceteze de urgenta relatia cu Feriha, insa, tanarul nici nu vrea sa auda. Emir afla ca tatal sau, Unal, a dat in judecata familia Ferihei, pentru calomnie, si cauta sa rezolve problema.

Cansu (Sedef Sahin) afla ca mama sa vitrega, Sanem (Deniz Ugur), are o relatie cu tatal lui Emir, partener de afaceri cu raposatul ei tata, si o da afara din casa. In timp ce Gulsum (Pelin Ermis) cauta sa-I faca pe plac proaspatului sau sot, Koray (Yusuf Akgun), acesta isi da seama ca nu poate trai fara fosta sa iubita, Hande (Ceyda Ates).

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

In ce conditii se intoarce in casa parinteasca Feriha si ce este dispusa sa faca pentru a

primi iertarea tatalui sau, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou serial din “Feriha”, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.