Nicoleta Luciu, mama eroina a showbiz-ului. Sexoasa bruneta isi mai doreste inca doi copii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Este mama eroina a showbiz-ului romanesc! Are in palmaers patru copii si nu se opreste aici. Frumoasa Nicoleta Luciu mai vrea inca doi copii si se lauda ca stie cum sa faca fata cu brio meseriei de mamica.

Tripletii Nicoletei Luciu nu stau o clipa locului, iar Zsolt Junior, la doar cinci ani, a inceput misiunea de cucerire a fetelor. In timpul unei ore de desen am stat la taclale cu mamica lor minune. Micutii sunt si tare ascultatori, pentru ca Nicoleta i-a disciplinat, mai ceva ca la armata.

Cand se incrunta odata la ei nu se mai aude nici musca! Si distractia nu se opreste la doar patru copii.

Nicoleta mai vrea inca doi! Una dintre reguli este ca toata familia sa faca sport, de la mic la mare. Vrea sa-si transforme tripletii in campioni la inot si schi. Cat despre Zsolt Jr, acesta a inceput deja sa aiba alte indeletniciri. Si ce credeti? Mama soacra Nicoleta Luciu isi va judeca pretendentele la titlul de nora dupa numarul de kilograme!

##VIDEO113036##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.