O adolescenta renunta la familie pentru bani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Ernest ne prezinta maine, 28 mai, de la ora 21:00, in emisiunea “Pe banii parintilor”, difuzata la Kanal D, povestea Andrei.

Ernest ne prezinta maine, 28 mai, de la ora 21:00, in emisiunea “ Pe banii parintilor ”, difuzata la Kanal D, povestea Andrei, o tanara in varsta de 19 ani care nu apreciaza deloc eforturile parintilor sai si ia decizii pentru viitor, fara sa se gandeasca la  repercursiunile actiunilor sale.

Sotii Constantin, Doru si Florina au un singur copil, pe Andra. Din dorinta de a-i asigura acesteia tot ce este necesar pentru a avea o viata frumoasa, lipsita de griji, acestia au plecat, in urma cu doi ani, sa munceasca in strainatate.

In aceasta perioada Andra a ramas in grija bunicii si tot ceea ce sperau parintii era ca tanara sa isi termine cu bine studiile. Sotii Constantin au fost nevoiti sa se intoarca, de urgenta, in tara, in urma unui eveniment nefericit petrecut in familie.
Odata cu reintoarcerea acasa, acestia au remarcat ca fiica lor este total schimbata si au fost socati cand au vazut ca aceasta si-a facut “imbunatatiri” de ordin estetic.
Oameni trecuti prin greutatile vietii, sotii Constantin inteleg ca interventia chirurgicala la care a apelat fiica lor nu survine unui complex al tinerei si le este teama ca, in spatele acestui gest, se ascund lucruri mult mai grave. Parintii fetei au apelat la echipa emisiunii pentru a afla care este viata reala pe care o traieste fiica lor.

Investigatiile vor arata ca Andra ii desconsidera pe cei care i-au dat viata si, singurul lucru pe care si-l doreste este sa aiba foarte multi bani.

Adolescenta, impreuna cu o vecina din bloc, cauta tinere dornice de a se imbogati peste noapte, pe care le plaseaza unor “oameni de afaceri”. Ceea ce nu stie adolescenta este faptul ca si ea este folosita de prietena ei care urmeaza sa se descotoroseasca de ea, imediat ce se va ivi ocazia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum reactioneaza Andra cand parintii afla cu ce se ocupa si unde vor duce drumurile celor trei membri ai familiei Constantin, aflati maine, 28 mai, in emisiunea “Pe banii parintilor”,

de la ora 21:00, la Kanal D.